Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Ajuts del Programa d'incentius lligats a l'autoconsum i emmagatzament, amb fonts d'energia renovable i implantació de sistemes tèrmics renovables

14 de desembre de 2021

Amb l'objectiu és progressar en la implementació de les energies renovables i la descarbonització de les emissions de CO₂ es concediran ajudes per a l’execució de diversos programes lligats a l’autoconsum i a l’emmagatzematge, amb fons d’energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Actuacions subvencionables

En les PIME industrial i de serveis:

Programa 1: Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, en el sector serveis, amb o sense emmagatzematge.

Programa 2: Realització d‘instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, en altres sectors productius de l’economia, amb o sense emmagatzematge.

Programa 3: Incorporació d‘emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius.

En l’àmbit residencial, administracions i tercer sector:

Programa 4: Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, al sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector, amb o sense emmagatzematge.

Programa 5: Incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector.

Programa 6: Realització d’instal·lacions d’energies renovables tèrmiques en el sector residencial

_____

Trobareu tota la informació a la web de l' Institut Català d'Energia

Consulteu aquí el DOGC: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8562/1882412.pdf 

Accessibilitat