Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa

17 de juliol de 2023

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Uns ajuts únics que ja han beneficiat a 3.000 empreses catalanes i que han servit per acompanyar-les a vendre a nous països, a implementar o desenvolupar noves tecnologies o a adaptar el seu model de negoci als canvis de l’entorn.

Sabies que prop de la meitat de les empreses beneficiàries preveuen incrementar la seva facturació? No perdis aquesta oportunitat d’accedir a uns ajuts que, enguany, t’acompanyaran a seguir expandint la teva empresa al món, a avançar cap a la indústria 4.0 o a desenvolupar noves solucions sostenibles per frenar l’emergència climàtica.

Presentació Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa 

Concurrència: No competitiva; per ordre cronològic d'entrada.

Tria el què més s'adapti a les teves necessitats.

Si no vas poder seguir la sessió de Presentació dels Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa i vols recuperar-ne els continguts, ja els tens a la teva disposició!

Consulta els vídeos explicatius aquí.

Sol·licita'ls aquí

Accessibilitat