Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Recarrega el teu vehicle elèctric a la fotolinera d'ús compartit del Centre Àgora de Vilafranca

10 de gener de 2022

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa a disposició dels usuaris de vehicles elèctrics dos espais per a la recàrrega d’aquest tipus de vehicles:

1 punt de recàrrega semi ràpid amb dues places d’aparcament habilitades a l’aparcament en superfície al c/ camp del Cellerot (al costat de l’Arxiu i de l’estació d’autobusos). Temps màxim permès de 2 hores per afavorir la rotació. Aquest equip de recàrrega disposa de les 3 connexions Chademo, Combo i Menekes.

6 punts de recàrrega convencional a l’aparcament de l’edifici de l’Àgora. Aquesta fotolinera disposa de la connexió tipus 2- Menekes.

Ambdós punts estan vinculats a instal·lacions de plaques solars fotovoltaiques per tal que una part de l’energia es generi Km0.

La targeta de recàrrega s’ha de sol·licitar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, acreditant la petició amb la fitxa tècnica del vehicle elèctric. La targeta que s’entrega a l’OAC està plenament operativa i dóna accés a qualsevol estació de recàrrega pública, tant de Vilafranca del Penedès com de qualsevol municipi adherit a l’Aliança de municipis per la interoperabilitat. La recàrrega actualment és gratuïta.

L'Ajuntament de Vilafranca està adherit a l’Aliança de Municipis per a lnteroperabilitat de l’ICAEN. Això vol dir que podeu recarregar el vehicle amb una targeta emesa per qualsevol dels municipis de la xarxa. 

Per adquirir una targeta emesa per l’Ajuntament de Vilafranca, cal dirigir-se a l’OAC (amb cita prèvia) amb la fitxa tècnica del vehicle. Al moment us donaran una targeta plenament operativa. Més informació del tràmit sobre la targeta de recàrrega en el següent enllaç.

Visors de punts de recàrrega d’accés públic a tot el territori:

Pels no empadronats al municipi té un cost de 5 euros (segons ordenança vigent any 2021). 

Per a la gent de pas, que ocasionalment pugui assistir  a una jornada a l’Àgora, sol.liciteu la targeta que tenim per a ús esporàdic compartit.