Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Assessorament gratuït a empreses

Si creus que a la teva empresa es poden millorar els processos, la gestió dels residus, l'aigua, l'energia, si teniu residus que algú podria aprofitar o teniu interès a teixir una xarxa de col·laboradors a la comarca, contacta amb nosaltres, et farem una visita i estudiarem les oportunitats per veure la "circularitat" a la teva empresa.

En què consistirà la visita?

La visita que realitzarà la tècnica en economia circular i l'empresa consultora. Aquesta trobada consistirà en una entrevista per conèixer què fa la vostra empresa i què necessiteu per poder detectar oportunitats de millora ambiental i econòmica.

Què se'n farà de la informació?

S'elaboraà un informe i un pla de treball per poder implementar mesures que siguin útils per l'empresa i el teixit empresarial que hi pugui estar relacionat.

En tot moment es garantirà la privacitat de la informació de cada empresa.

Com pot beneficiar aquesta iniciativa a les empreses?

El programa Penedès Circular vol aconseguir millores econòmiques en el dia a dia de les empreses com una millora de la relació de l'empresa amb el medi ambient.

I és que, segons dades del principal think-tank especialitzat en la matèria, l'Ellen Macarthur Foundationl'economia circular a Europa pot arribar a generar el doble de beneficis que el model actual i es pot traduir en un augment del PIB de 7 punts percentuals. A més, permetria reduir un 32% el consum de matèries primeres i un 50% el nombre d'emissions.

Accessibilitat